Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Anca Bunea şi Andra Ologu (CS Unirea Alba Iulia) – medaliate la Campionatele Naţionale de atletism

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârşitul săptămânii s-au desfăşurat, la Bucureşti, pe stadionul Dinamo, finalele Campionatelor Naţionale de Atletism pentru Tineret, competiţie la care CS Unirea Alba Iulia a fost reprezentat de Andra Ologu pregătită de către prof. Gabriel Avram şi Anca Bunea pregătită de către prof. Vasile Herman, ambele cucerind medalii naţionale.

Vineri dimineaţa a intrat în competiţie Andra Ologu care s-a aliniat la startul probei de 10000 metri unde, cu timpul de 37 minute şi 51 secunde, s-a clasat pe poziţia a treia şi astfel a intrat în posesia medaliei de bronz a probei.

Sâmbătă după amiaza a fost rândul Ancuţei Bunea să între în competiţie în proba de 5000 metri unde a reuşit să termine pe poziţia a doua şi astfel să obţină medalia de argint cu timpul de 17 minute şi 13 secunde. Ea a mai concurat şi vineri în proba de 1500 metri încheind cursa pe locul 7.

Sportiva legitimată la CSŞ Mediaş şi CS Unirea Alba Iulia merită evidenţiată din plin mai ales prin prisma faptului că ea se află încă la vârsta junioratului. Dealtfel la sfârşitul acestei săptămâni Anca Bunea va participa la Campionatele Balcanice de Atletism pentru Juniori care se vor desfăşura în localitatea Eskisehir din Turcia, unde speranţele sunt într-o medalie cât mai strălucitoare.

La începutul lunii iulie sportiva va fi prezentă şi la Campionatele Mondiale de Juniori I care se vor desfăşura la Barcelona(Spania), competiţie pentru care şi-a îndeplinit baremul de calificare. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea