// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

ANAF anunță concurs pentru 132 de posturi de inspector antifraudă

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va organiza în 11 februarie un concurs pentru ocuparea ocuparea a 132 de funcţii de inspector antifraudă la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF), se arată într-un comunicat publicat miercuri.

anafDGAF este divizia din cadrul Fiscului care este specializată pe combaterea evaziunii fiscale.

Posturile vacante sunt în Bucureşti, Alexandria, Târgu Jiu, Constanţa şi Suceava.

Condiţiile de participare şi de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte informaţii cu privire la concurs pot fi consultate pe pagina de internet a agenţiei.

Preşedintele ANAF, Dragoş Doroş, a declarat, în luna decembrie, că percepţia negativă privind agenţia este cauzată atât de comportamentul unora dintre funcţionari, cât şi de neînţelegerea cadrului legal de către contribuabil.

La începtul lunii octombrie, şeful Fiscului anunţa că ANAF va deveni, în doi-trei ani, o instituţie modernă, mai ales după ce îşi va muta în mediul online tot mai multe activităţi, iar angajaţii nu vor mai fi nevoiţi să elibereze milioane de documente, ca în prezent.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

Un răspuns la ANAF anunță concurs pentru 132 de posturi de inspector antifraudă

  1. S.W.A.T. 12.01.2017 la 10:23

    Da daaa,…se anunta concurs,ptr latraii,dulaii si zapcii sistemului,pus pe jupuit cetateanul.Sa nu mai pomenesc,de P.C.R.(pile-cunostinte-relatii).Cum e vorba aia in randul functionarilor publici,…cat e mita-n floare,nici in p***a nu ma doare.Sa nu zic si care-i definitia,salariatului la stat,…putoriiiiii,….pe impozitele fraierilor.