Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Amsterdam Music Festival anunță un line-up monumental în “noua decadă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ajuns la cea de-a unsprezecea ediție, Amsterdam Music Festival pregătește o ediție cu totul specială, sâmbătă, 21 octombrie, pe stadionul Johan Cruijff Arena din Amsterdam. Fenomenala artistă de origine belgiană. Charlotte de Witte, este surpriza din line-up-ul anunțat de organizatori pentru 2023.

Alături de aceasta pe scenă vor mai urca vor împărți scena AMF în 2023 Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, James Hype, Meduza sau Vini Vici. Cel mai mare eveniment care are loc în cadrul Amsterdam Dance Event a anunțat.

La un deceniu de existență, AMF întoarce pagina, anticipând cine sunt următoarele superstaruri ale muzicii dance. „Am fost întotdeauna mândri să rezervăm cele mai mari nume din industria noastră la AMF”, a declarat co-fondatorul și CEO-ul ALDA, Allan Hardenberg. „Ceea ce vedem acum este o artistă care, fără îndoială, își revendică spațiul ca una dintre cele mai mari vedete ale muzicii dance. Credem cu tărie că artiști precum Charlotte de Witte sunt viitorul, așa că am simțit că ar trebui să-i oferim o platformă precum AMF pentru a răspândi acest sunet”, a incheiat acesta.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

AMF 2023 va oferi, de asemenea, o oportunitate unică de a-l vedea pe Headhunterz interpretând unul dintre ultimele sale spectacole, darămite la această scară. Headhunterz a anunțat recent că va înceta să cânte după 2023 pentru a se concentra pe producerea de muzică.

Colaborare cu TIK TOK

Pe lângă cartografierea de noi teritorii dintr-o perspectivă muzicală, AMF este, de asemenea, lider atunci când vine vorba de crearea de conținut la evenimentele lor. De asemenea, AMF anunță cu mândrie că TikTok este partenerul oficial de conținut al evenimentului. Vorbind despre parteneriat, Farhad Zand, TikTok Music Partnerships, a declarat: „Pe măsură ce TikTok își aprofundează angajamentul față de muzica electronică, suntem atât de încântați să colaborăm cu AMF pe măsură ce ne întoarcem la Amsterdam Dance Event pentru al doilea an. ADE este un eveniment iconic și extrem de influent în industria globală a muzicii electronice și abia așteptăm să ne întoarcem cu hub-ul nostru TikTok pentru a explora modalități de a continua să creștem un gen atât de interesant și divers din punct de vedere muzical.”

Mai multe detalii dar și bilete pentru marele eveniment al toamnei din Europa găsiți pe amf-festival.com, începând de la 89,00 €.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea