Rămâi conectat

Curier Județean

Amplă desfăşurare de forţe pe şoselele judeţului Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Serviciului Rutier au organizat pe DN 1 şi DN 7 o acţiune de verificare a legalităţii privind timpul de odihnă alocat de fiecare şofer de pe maşinile destinate  transportului rutier de mărfuri şi transportului public de persoane. Au fost verificate 38 de autovehicule destinate transportului public de persoane fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.634 lei. Tot lucrătorii Serviciului Rutier au organizat pe DN 1 şi o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost aplicate 61 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.760 de lei, au fost reţinute 2 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.
A fost organizată şi împreună cu reprezentanţii R.A.R. Alba o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost aplicate un număr total de 45 de sancţiuni contravenţionale, din care 24 pentru defecţiuni tehnice constatate, în valoare totală de 12.370 lei. Au fost reţinute 11 certificate de înmatriculare şi două permise de conducere.
lÎn 12 mai, la 5 minute după miezul nopţii, agenţii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş a oprit în trafic pentru control în Lancrăm  o autoutilitară condusă de M.S.T., de 24 de ani, din Sebeş. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că şoferul autoturismului nu poseda permis de conducere.
lMiercuri, la ora 17.50, poliţiştii din Aiud au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Polonia, condus de un tânăr de 23 de ani, din Aiud.  În urma verificărilor făcute de poliţişti a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. I s-a întocmit dosar penal.
lPoliţişti Formaţiunii Rutiere Teiuş au oprit pentru control un autoturism condus de C.F., de 36 de ani, din judeţul Hunedoara. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că permisul de  conducere al şoferului era suspendat de autorităţile spaniole, fără a avea drept de circulaţie pe teritoriul României. I s-a întocmit dosar penal.
lMiercuri,  la ora 17,15, agenţii Postului de Poliţie Ceru Băcăinţi au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de V.I., de 58 de ani, din Simeria, judeţul Hunedoara. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că şoferul autoturismului avea permisul de conducere anulat din data de 3.03.2009. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Penitenciarul Aiud caută oportunități de muncă pentru persoanele private de libertate: Care sunt avantajele muncii cu deținuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Penitenciarul Aiud caută oportunități de muncă pentru persoanele private de libertate: Care sunt avantajele muncii cu deținuți Vineri, 26 iulie 2024, la Penitenciarul Aiud a avut loc întâlnirea între reprezentanții Penitenciarului și operatorii economici/angajatori, potențiali beneficiari ai forței de muncă oferite de persoanele private de liberate. Cu ocazia acestei întâlniri au fost prezentate de către […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea