Rămâi conectat

Politică Administrație

Amnistierea pensionarilor şi a mamelor, blocată de ACL. Teodor Atanasiu: A fost o revoltă spontană a oamenilor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Proiectele Guvernului privind amnistierea fiscală a pensionarilor şi a mamelor nu a mai putut fi votat, din lipsa de cvorum, după ce o parte din parlamentarii PNL și PDL au decis să părăsească lucrările, sesiunea extraordinară fiind ulterior suspendată.

”(Am părăsit sala) dintr-un motiv foarte simplu, când am încercat să luăm cuvântul ni s-a refuzat, deşi e împotriva Regulamentului. Au vrut oamenii să spună de ce au votat, să-şi motiveze votul şi li s-a refuzat, deşi Regulamentul permite acest lucru. Nu se poate să pui pumnul în gură unor parlamentari într-o sesiune parlamentară convocată în plen (…) A fost o revoltă spontană a oamenilor când au văzut o încălcare de Regulament flagrantă pe care o face preşedintele de şedinţă”, a explicat vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu gestul senatorilor ACL, citat de Mediafax.

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a comentat gestul colegilor din opoziţie, care au părăsit lucrările plenului.

”Vreau să spun foarte clar, cei care au lipsit de la votul pe acest proiet de modificare a legii energiei au lipsit nejustificat şi vor fi în măsură să producă un grav prejudiciu României (…) Faptul că Senatul astăzi, în ultimă instanţă, era în măsură să adopte această propunere, integrală, lipsa de la vot va genera, pe zi de întârziere, peste 30.000 de euro, daune impuse de Comisia Europeană, împotriva României”, a spus Corlăţean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea