Rămâi conectat

Sport

Amicalul din Sala „Florin Fleşeriu”: HC Alba Sebeş – CS Măgura Cisnădie, anulat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Ploiesti-HC Alba Sebes baraj26Partida de verificare de astăzi, din Sala „Florin Fleșeriu” a fost anulată, întrucât oaspetele nu au mai efectuat deplasarea!

Sâmbătă, la ora 11.00, în Sala „Florin Fleşeriu” era prevăzută o partidă de verificare la handbal feminin între HC Alba Sebeş şi CS Măgura Cisnădie, viitoarea colegă de serie a conjudeţenelor, echipa unde activează Oana Bidaşcu.

Este prima apariţie din această vară a echipei locale în faţa propriului public şi totodată întâia prestaţie la Sebeş a nou-venitelor în tabăra formaţiei conduse de Alexandru Weber, respectiv celebra Roxana Gatzel Han (coordonator, 34 ani, SCM Craiova), Stăncuţa Guiu (portar, 39 ani, HCM Rm Vâlcea), Andreea Pătuleanu (22 ani, centru, SCM Craiova), Mihaela Pătuleanu (25 ani, HCM Rm. Vâlcea, inter dreapta), „turcoaica” Adina Ghidoarcă (27 de ani, coordonator de joc, sezonul trecut la echipa Ardeşen GSK, cu care a debutat în Challenge Cup). „Cu siguranţă o să mai aducem jucătoare. Negociem cu handbaliste tinere pentru posturile de portar şi extremă dreapta, dar în acelaşi timp ne aflăm în discuţii avansate cu o altă handbalistă experimentată, fostă componentă a naţionalei României”, a declarat antrenorul Alexandru Weber. Săptămâna viitoare HC Alba Sebeş participă la un alt turneu de pregătire organizat de prim-divizionara „U” Alexandrion Cluj, alături de formația gazdă, Corona Brașov, Mureșul Tg Mureș, HC Zalău și HC Ploiești.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea