Amenzi mai mari la Cugir pentru nerespectarea măsurilor ce privesc salubrizarea orașului și protecția mediului înconjurător

Amenzi mai mari la Cugir pentru nerespectarea măsurilor ce privesc salubrizarea orașului și protecția mediului înconjurător

Consiliul Local Cugir a luat în dezbatere și a aprobat, în ultima sa ședință pe luna aprilie, un proiect de hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban, privind modificarea HCL nr. 36/2019, referitor la actualizarea și completarea Regulamentului de ordine publică și gospodărire a orașului.

Modificarea vizează majorarea cuantumului amenzilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor ce privesc salubrizarea orașului și protecția mediului înconjurător. Astfel, amenzile vor fi mai mari pentru cei care aruncă gunoie și alte reziduri pe domeniul public, pe străzi, în parcuri, pe malurile râului Cugir.

ELIT

Așadar, cetățenii care nu respectă aceste reguli, vor suporta amenzi cuprinse între 500-1000 lei, față de vechiul cuantum de 200-500 lei. În ceea ce privește firmele, amenzile au crescut de la 500-1000 lei la un cuantum cuprins între 1000-2500 lei.

,,În felul acesta, administrația locală urmărește să reducă considerabil cazurile de încălcare a măsurilor de salubrizare și întreținere a curățeniei în oraș, mai ales că traversăm o perioada în care igiena este extrem de importantă”, a declarant edilul Cugirului, Adrian Teban.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...