Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 75.000 de lei și permise reținute pentru consum de alcool și depășirea vitezei legale, în weekend, în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acţiune comună a poliţiştilor rutieri şi de ordine publică din cadrul structurilor inspectoratului, pe raza judeţului Alba, în perioada 28-29.10.2017, care a avut ca scop combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În perioada 28-29.10.2017, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul structurilor rurale şi urbane a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au organizat, pe raza judeţului Alba, o acţiune ce a avut ca scop combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Cu această ocazie au fost efectuate 610 testări alcoolscop şi au fost aplicate 113 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 75110 lei, din care 4 sancţiuni pentru alcool şi alte 109 conform prevederilor OUG 195/2002.

Totodată, au fost reţinute 9 permise de conducere, dintre care, 4 pentru alcool, 2 pentru viteză şi 3 permise pentru alte abateri.

De asemenea, pentru 5 conducători auto, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, în toate cazurile, valoare testului alcoolscop fiind mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea