Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 55.000 de lei după o acţiune a polițiștilor, cu efective suplimentare, în Alba Iulia și localitățile rurale învecinate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat 10 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în urma unei acţiuni cu efective suplimentare ce a avut loc ieri, 14 iunie. Totodată, poliţiştii au constatat 188 de abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de peste 55.310 de lei.

La data de 14 iunie a.c., între orele 07.00 – 11.00 și 17.00 – 21.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, atât pe raza municipiului cât şi pe raza localităţilor rurale arondate, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 302 persoane şi verificate 23 de societăţi comerciale.

Totodată, au fost aplicate 188 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 55.310 lei, din care 27 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 155 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi două certificate de înmatriculare şi au fost identificate 10 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

La acţiune, alături de poliţişti din Alba Iulia şi posturile de poliţie arondate, au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Alba şi jandarmi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea