Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 49.000 de lei date de polițiștii și jandarmii din Alba: Sute de persoane și mașini verificate duminică

Bogdan Ilea

Publicat

în

Amenzi de peste 49.000 de lei date de polițiștii și jandarmii din Alba: Sute de persoane și mașini verificate duminică

Polițiștii și jandarmii din Alba au dat duminică, 25 februrie, amenzi de peste 49.000 de lei și au verificat sute de persoane și mașini.

Ieri, 25 februarie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 459 de persoane și au fost verificate 282 de autovehicule.

Au fost constatate 237 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 49.155 lei.

Au fost efectuate 101 testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 9 permise de conducere, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare și au fost constatate 8 infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea