Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 21.000 de lei în talciocul din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 2 martie a.c., între orele 8.00-12.00, poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciilor de Investigare a Fraudelor, Investigaţii Criminale, acţiuni speciale şi jandarmi, au desfășurat o acţiune de menţinere a siguranţei civice şi combatere a faptelor ilegale, în talciocul din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, au participat 34 de poliţişti, au fost legitimate 94 de persoane şi au fost verificaţi 55 de comercianţi. Pentru abateri constatate s-au aplicat 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  21.468 lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 2.898 lei (produse electronice, telefoane mobile, produse de panificaţie) precum şi suma de 145 lei.

Cu ocazia controlului efectuat la o societate comercială, au fost găsite mai multe produse alimentare a căror termen de valabilitate era expirat precum şi suma de 145 de lei, provenită din vânzarea de mărfuri, care nu era evidenţiată în casa de marcat a magazinului.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații La Aiud, de Ziua Bibliotecarului 2024, s-a deschis o nouă bibliotecă publică cu aproximativ 4.000 de volume. Inaugurarea Bibliotecii „Ovidiu Hulea” a avut loc într-un spațiu din cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea