Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 150.000 de lei pentru soferii din Alba, după o actiune pentru creșterea siguranței in trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 1.100 de amenzi și 69 de permise de conducere reținute, în cadrul acțiunilor de creștere a siguranței în trafic, organizată de polițiștii rutieri din județul Alba.

În perioada 24 – 30 august 2020, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

În cadrul acțiunii, au fost constatate şi sancţionate 1.149 de abateri de natură contravenţională, din care 512 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 18 pentru depășire neregulamentară, 15 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor și pietonilor, 24 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 71 pietonilor care nu a respectat regulile privind traversarea sau circulația pe drumurile publice, 17 bicicliștilor, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind traficul rutier.

Au fost reţinute 69 de permise de conducere, retrase 31 de certificate de înmatriculare şi au fost constatate 20 de infracţiuni.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 151.390 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea