Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Amenzi de peste 100.000 de lei, aplicate de polițiștii locali din Alba Iulia, în 2023, pentru șoferii care au parcat pe locurile pentru persoane cu handicap

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amenzi de peste 100.000 de lei, aplicate de polițiștii locali din Alba Iulia, în 2023, pentru șoferii care au parcat pe locurile pentru persoane cu handicap

Polițiștii locali din Alba Iulia au aplicat, în cursul anului 2023, amenzi de peste 100.000 de lei pentru șoferii care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„În anul 2023, polițiștii locali din Alba Iulia au întocmit nu mai puțin de 242 de procese verbale de constatare pe numele șoferilor care au parcat, ilegal, pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 116.000 de lei.

Poliția Locală Alba Iulia va continua acțiunile de verificarea a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 448/2006 republicată, privind protecția și promovarea persoanelor cu dizabilități, respectiv ocuparea de către conducătorii auto a unui loc de parcare destinat celor cu nevoi speciale.

Reamintim faptul că aceste persoane au dreptul de a beneficia complet de participarea la viața socială, motiv pentru care recomandăm conducătorilor auto să nu parcheze pe locurile special amenajate pentru persoane cu handicap.

De reținut faptul că parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 2.000 lei la 10.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”, a transmis viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de doamnele profesoare Todor Cornelia si Crișan Monica au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea