AMENDĂ RECORD de aproape 21 000 de lei și permisul suspendat până în 2024! Cum a reușit un tânăr de 20 de ani această ,,performanță”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Greu de crezut, Poliția Română a aplicat astăzi cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer din România.

”Permisul suspendat până în 2024 și amendă de 20.880 lei. Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

ELIT

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului. Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva”, au scris reprezentanții MAI pe pagina oficială de Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419