Rămâi conectat

Actualitate

Ambasadorul Franţei se va afla mâine la Alba Iulia şi Cetatea de Baltă. Proiectele sociale pentru romii din judeţ, în atenţia diplomatului

Bogdan Presecan

Publicat

în

La conferinţa de presă organizată mâine cu această ocazie va participa alături de Excelenţa Sa domnul Philippe GUSTIN Ambasadorul Franţei în România şi Mircea HAVA, primarul muncipiului Alba Iulia.

Excelenţa Sa domnul Philippe GUSTIN, Ambasadorul Franţei în România, va avea întrevederi cu domnul Flaviu-Mircea COZUC, prefect al judeţului Alba, cu domnul Ion DUMITREL, preşedinte al Consiliului Judeţean Alba şi cu domnul Mircea HAVA, primarul muncipiului Alba Iulia.

“Cu această ocazie, domnul Ambasador va vizita cartierul Lumea Noua unde trăiesc cetăţeni de etnie romă, dar şi alte persoane defavorizate. Domnul GUSTIN va vizita locul unde se va contrui un parc pentru copii, proiect susţinut de Ambasada Franţei, şi va discuta cu partenerii acestui proiect : Primăria Alba Iulia, Fundaţia PAEM Alba şi Asociaţia PAKIV România.

După vizita în cartierul Lumea Nouă, domnul GUSTIN va susţine o conferinţă de presă la Centrul de Resurse ROMA-RE, între orele 11.10 şi 11.40. La această conferinţă va participa şi domnul Mircea HAVA, primarul muncipiului Alba Iulia.

Deplasarea domnului GUSTIN la Alba Iulia se va încheia cu o vizită la Comuna Cetatea de Baltă. Aici, domnul Ambasador va vizita două terenuri agricole care sunt cultivate de cetăţeni de etnie romă, proiect susţinut de Oficiul Francez de Imigrare şi Integrare (OFII ) care are ca scop o mai bună integrare a cetăţenilor de etnie romă”, se arată în comunicatul reprezentanţei diplomatice a Franţei în România.

foto: Excelenţa Sa domnul Philippe GUSTIN, Ambasadorul Franţei în România


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea