Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ambasadorul Austriei a vizitat Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Excelenţa Sa, dl. Dr. Michael Schwarzinger – Ambasadorul Republicii Austria în România, a efectuat ieri o vizită oficială la Alba Iulia. Dl. Schwarzinger a vizitat „cealaltă capitală” pentru a cunoaşte oraşul şi judeţul şi pentru a discuta cu oficialităţile locale şi judeţene despre posibilitatea derulării de proiecte investiţionale cu parteneriate austriece. Vizita la Alba Iulia a cuprins întrevederi cu primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, prefectul judeţului Alba, Cornel Ştefan Bardan şi preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel.
Un punct important pe agenda oficială a fost întâlnirea cu rectorul prof.univ.dr.ing. Achim Moise şi alţi reprezentanţi ai mediul academic de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Excelenţa Sa răspunzând invitaţiei lansate de Decanul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale, conf.univ.dr. Ioan Gânfălean.
După finalizarea prezentărilor despre Alba Iulia şi judeţul Alba Excelenţa Sa, Ambasadorul Austriei, a vizitat Cetatea Alba Carolina şi a primit onorul din partea gărzii Cetăţii.
Excelenţa Sa, dl. Dr. Michael Schwarzinger s-a arătat profund impresionat de Cetatea Alba Carolina, cât şi de lucrările de restaurare şi reabilitare care se desfăşoară în zona istorică. Ambasadorul Republicii Austria a declarat că va reveni cu plăcere la Alba Iulia, următoarea vizită fiind programată în luna noiembrie a acestui an. (M.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din județul Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună! Pensia medie a pensionarilor speciali, 16.333 de lei/lună, mai mare de 7 ori decât media pensiei bazată pe contributivitate, 2393 de lei/lună Delegația Fondului Monetar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea