Amanatura 2013–festival underground la Bazna. Concurs de mountain-bike, biblioterapie. Muzica electro, dub, reggae, funk

Amanatura este un concept inedit de festival underground, care va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie, în staţiunea montană Bazna, situată la circa 15 kilometri de Medias şi 100 de km de Alba Iulia.

Potrivit organizatorilor,”Amanatura este un film-trilogie, care desi a ajuns la a treia parte, nu a devenit comercial, iar toti actorii se joaca pe ei insisi. Anul acesta, spre deosebire de ceilalti ani, este 2013. In rest, iarba e tot verde, padurea e tot racoroasa, si natura e tot, iar daca tu o tratezi cum trebuie, ea iti va multumi dandu-ti viata. Tot din natura a luat Eujah si lemnul pentru a mai construi patru boxe pentru Genmaica Sound System. sistemul audio curcubeu care transmite unde in culori vii.

Indiferent ca se va auzi dub, reggae, funk, hip hop, jungle sau va urca spre techno si electro, va promitem un sound care va face copacii sa-si intinda crengile. La butoane vor sta Electoclown,Ufe, Danaga, Chu The Jhu, Dannilov, Dubase, Eujah, Indjstione si altii. Avem si instrumente, manuite oficial de Beats Remedy (sau Origin Project, dar si sesiuni de muzica lasata libera in jurul focului, ateliere de desen, pictura, sculptura sau lucru in lemn. Cu ajutorul Initiativei pentru Medias si a multor alti prieteni, am salvat cateva sute de kilograme de carti, reviste si ziare pe care le vom depozita in biblioteca in aer liber, unde veti servi cultura alaturi cu cafea sau ceai.

Anul acesta avem si o cursa de mountain-bike (si nu numai) in jurul taberei, daca vom avea peste 30 de concurenti inscrisi (inscrierile se pot face printr-un mesaj pe wall-ul evenimentului de pe FB, sau cu un mail cu datele dumneavoastra pe adresa action@trails.ro). Traseul este dedicat amatorilor, are aproximativ 15 km, este de dificultate medie si va rula pe drumuri de pamant. Primii trei concurenti vor fi premiati cu cadouri donate din partea prietenilor nostri de la Fan Sport – Medias.

Incercam sa incurajam interactiunea dintre generatii, asa ca in functie de cei inscrisi, vrem sa creem o categorie pentru concurs „Family”, in care se vor intrece echipe cu cel putin 2 generatii din aceeasi familie (cele cu 3 generatii vor fi foarte, foarte apreciate) Oricine stie sa leneveasca intr-un hamac… la cortul Minor Swing Arts & Crafts veti putea invata cum sa va jucati cu hamacul, puteti gusta din Ceaunul gigantic al prietenilor nostri de LaHala si multe alte … arts & crafts.

La final, dorim sa va invitam cu mic cu mare, cu animale de companie diferite si diverse (mai putin lei si crocodili), cu copii si cu orice va puteti juca, sa va pregatiti sa fiti liberi, sa va pregatiti sa va murdariti si, neaparat, sa va luati bicicletele si papucii de dans.”

Mai multe detalii pe amanaturafest.blogspot.ro

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...