Ziarul Unirea

Alți 3 conducători auto surprinși că efectuau transport ilegal de persoane în județ. Controale la peste 200 de autovehicule, desfășurate de polițiștii rutieri

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un nou episod din seria șoferilor care efectuează curse de persoane în mod ilegal s-a desfășurat ieri, în județul Alba. Polițiștii au depistat alți 3 participanți la trafic ce desfășurau un asemenea transport. Autovehiculele acestora au fost imobilizate de oamenii legii.

ELIT

În cursul zilei de ieri, 5 august, polițiștii rutieri din județul Alba, sprijiniți de polițiștii de ordine publică și cei de investigare a criminalității economice, au continuat acțiunile de combatere a transportului neautorizat de persoane.

Au fost controlate 209 autovehicule și au fost depistate și sancționate contravențional 3 persoane care efectuau, în mod ilegal, transport contra-cost de persoane, față de acestea luându-se măsura sancționării contravenționale în conformitate cu Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere. Complementar sancțiunii, polițiștii au dispus retragerea certificatelor de înmatriculare a autovehiculelor depistate și imobilizarea acestora.

La acțiunile desfășurate ieri au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român.

Activitățile de combatere a transportului neautorizat de persoane vor continua.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419