Rămâi conectat

Curier Județean

Alți 3 conducători auto surprinși că efectuau transport ilegal de persoane în județ. Controale la peste 200 de autovehicule, desfășurate de polițiștii rutieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un nou episod din seria șoferilor care efectuează curse de persoane în mod ilegal s-a desfășurat ieri, în județul Alba. Polițiștii au depistat alți 3 participanți la trafic ce desfășurau un asemenea transport. Autovehiculele acestora au fost imobilizate de oamenii legii.

În cursul zilei de ieri, 5 august, polițiștii rutieri din județul Alba, sprijiniți de polițiștii de ordine publică și cei de investigare a criminalității economice, au continuat acțiunile de combatere a transportului neautorizat de persoane.

Au fost controlate 209 autovehicule și au fost depistate și sancționate contravențional 3 persoane care efectuau, în mod ilegal, transport contra-cost de persoane, față de acestea luându-se măsura sancționării contravenționale în conformitate cu Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere. Complementar sancțiunii, polițiștii au dispus retragerea certificatelor de înmatriculare a autovehiculelor depistate și imobilizarea acestora.

La acțiunile desfășurate ieri au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român.

Activitățile de combatere a transportului neautorizat de persoane vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea