Rămâi conectat

Actualitate

Alte 760 de noi decese în ultimele 24 de ore în Italia. Însă, apar primele speranțe că epidemia a atins vârful

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din Italia vine același bilanț sumbru, cu care ne-am obișnuit în ultimele zile. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate alte 760 de noi decese în rândul persoanelor infectate cu COVID-19. Cu 33 mai multe față de numărul înregistrat în ziua anterioară, când au fost confirmați 727 de morți.

Bilanţul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 13.915, fiind cel mai îngrijorător de pe planetă, fiind urmat de cel din Spania, unde au fost înregistrate peste 10.000 de decese.

Însă, apar și primele speranțe legate de faptul că epidemia a atins vârful în Italia, un vârf de la care se poate aştepta să înceapă o scădere a cazurilor confirmate zilnic.

Joi a fost a patra zi consecutivă în care numărul cazurilor noi s-a înscris în intervalul 4.050-4.782, ceea ce ar putea confirma acest lucru.

Numărul cazurilor noi de infectare a crescut în acest timp cu 4.668, faţă de 4.782 în intervalul de 24 de ore precedent, astfel că numărul total al infecţiilor cunoscute cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns în Italia la 115.242.

Dintre acestea s-au vindecat până joi 18.278, în timp ce la terapie intensivă se află 4.053 de pacienţi, faţă de 4.035 miercuri.

Surse: Digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea