Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Alpar Meszaroș, doar un meci… la Ocna Mureș | Dan Roman rămâne antrenor-jucător la “Soda dragă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alpar Meszaroș a fost doar un singur meci, 0-3 acasă cu ACS Tg. Mureș, în ultima etapă a sezonului regular din eșalonul terț, director tehnic al CS Ocna Mureș.

Antrenorul clujean a discutat cu oficialii ocnamureșeni și i-a anunțat că nu continuă colaborarea, fiind nemulțumit de cele găsite în curtea “lanternei roșii” din Seria 9, formație amenințată cu retrogradarea în condițiile în care a strâns mai bine de 6 luni fără victorie (195 de zile), numai două puncte acumulate în 14 partide și 5 eșecuri consecutive, 3 în 2023, când nu a înscris (0-9 golaveraj).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După respectiva întâlnire, o parte dintre aleșii locali au vehiculat ideea ca Dan Roman să rămână doar jucător, pentru a acoperi postul de atacant (în condițiile în care s-a reziliat contractul cu Ceaca, care a avut o reacție deplasată la adresa fanilor), iar de pregătirea echipei să se ocupe… Alpar Meszaroș.

Sunt multe discuții și nemulțumiri, firesc, ținând cont de rezultatele înregistrate și șansele de evitare a retrogradării, care se reduc de la o etapă la alta. Cu domnul Meszaroș nu continuăm colaborarea, mi-a explicat punctul său de vedere, dânsul fiind obișnuit să lucreze la alt nivel, financiar, valoric și ca obiective”, a comentat președintele Ioan Paul.

CS Ocna Mureș începe play-out-ul vineri, în deplasare cu Avântul Reghin. Gruparea din orașul salin are o zestre precară după 18 etape, doar 9 puncte, pierzând teren în această primăvară comparativ cu contracandidatele din subsol: Viitorul Cluj (locul 8, 16 puncte) și Sănătatea Cluj (poziția a 9-a, 14 puncte).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea