Rămâi conectat

Curier Județean

Alin Ignat, despre „descinderile” din Alba Mall: „PSD urăște antreprenorii și inițiativa privată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Ignat, despre „descinderile” din Alba Mall: „PSD urăște antreprenorii și inițiativa privată”

În cursul zilei de marți, 10 ianuarie, după un control al ANPC, mai multe unități de alimentație din Alba Mall au fost oprite temporar de la funcționare. Deputatul Alin Ignat scrie pe o rețea de socializare că a fost sunat de mai mulți antreprenori, care în urma acțiunilor „instituțiilor de control conduse la nivel național de pesediști”, se gândesc să renunțe la afaceri.

Citește și: Măsuri EXCESIVE ale ANPC: Șase operatori economici din Alba Mall s-au ales cu activitatea oprită temporar

„Aud că instituțiile de control conduse la nivel național de pesediști au dat năvală, așa, de început de an, peste mediul privat și au închis afaceri pe capete, tratând administratorii cu un dispreț și o aroganță demne de vremuri demult apuse.

Ieri, în Alba Iulia. M-au sunat oameni care fac business de 30 de ani în România. Nu au întâlnit așa ceva până azi și se gândesc serios să renunțe la tot. Aici i-a adus PSD.

După ce le-au mărit taxele și impozitele, prin modificările la Codul Fiscal, după ce uită să le deconteze cu anii concediile medicale ale angajaților, după ce le impun taxe pentru un angajat cu 4 ore cât pentru unul cu 8 ore, bugetofagii pesediști cu posturi calde și salarii grase mai umilesc încă o dată antreprenorii și angajații din privat care muncesc pe brânci în această țară și care încă nu reușesc să își revină dupa pandemie, explozia de prețuri la energie, carburanți, mărfuri etc.

În tot acest context, pesediștii au decis că e cazul să descindă peste operatorii economici cu instituțiile de control pe care le conduc și să îi și închidă.

Am mai spus-o, PSD urăște antreprenorii și inițiativa privată. Nici nu vreau să mă gândesc ce va însemna pentru mediul privat un guvern condus de PSD.

Războiul pesediștilor împotriva antreprenorilor și angajaților din privat a început. Eu știu cine e dușmanul. Avem treabă de făcut”, a scris Alin Ignat pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea