Rămâi conectat

Actualitate

Alimentarea cu apă, întreruptă pe mai multe străzi din Alba Iulia! Avarie la rețea, în cursul zilei de astăzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alimentarea cu apă, întreruptă pe mai multe străzi din Alba Iulia! Avarie la rețea, în cursul zilei de astăzi

SC APA CTTA SA Alba, Sucursala Alba Iulia, dorește să informeze cu privire la necesitatea întreruperii furnizării apei potabile în data de 19 octombrie 2023, pe trei străzi din frumosul municipiu Alba Iulia.

Această decizie a fost luată ca urmare a producerii unei avarii neașteptate de către un constructor și va rămâne în vigoare până când această problemă va fi remediată.

Cele trei străzi afectate de această întrerupere temporară a apei potabile sunt Valea Aurului, Valea Argintului și Făgăraș. Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care această situație le poate crea, însă această măsură este esențială pentru a rezolva avaria în cel mai eficient mod posibil.

Vă rugăm să fiți conștienți că, odată ce furnizarea apei potabile va fi reluată, este posibil să observați o ușoară creștere a turbidității apei. În acest caz, vă sfătuim să utilizați apa exclusiv în scopuri menajere pentru a evita eventualele inconveniențe.

În cazul în care vă confruntați cu perturbații sau probleme legate de furnizarea apei, vă rugăm să semnalați aceste situații imediat Dispeceratului Alba Iulia, la numărul de telefon 0258 – 834501, sau Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia, la numerele de telefon 0258 – 810463 sau 0723212647 (mobil), pentru a permite intervenția promptă și soluționarea oricăror dificultăți. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare în această situație.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Rezultate SURPRIZĂ la sondaj pentru alegerile prezidentiale: Cine ocupă podiumul împreună cu Mircea Geoană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate SURPRIZĂ la sondaj pentru alegerile prezidentiale: Cine ocupă podiumul împreună cu Mircea Geoană Rezultate SURPRIZĂ la sondaj pentru alegerile prezidentiale: Cine ocupă podiumul împreună cu Mircea Geoană, între preferințele românilor Mircea Geoană, adjunctul secretarului general al NATO, Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al Parchetului European, și Emil Boc, primarul Clujului, se situează în fruntea clasamentului încrederii românilor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare