Rămâi conectat

Politică Administrație

Alianța PSD-UNPR-PC și PLR organizează vineri ultimul marș din Alba Iulia, pentru susținerea lui Victor Ponta

Dragoş Suciu

Publicat

în

Dan Marcu Radu Todoran03Alianța PSD-UNPR-PC și PLR organizează vineri, de la ora 15.30, ultimul marș pentru susținerea lui Victor Ponta la Președinția României. Simpatizanții premierului se întâlnesc în fața sediului Electrica S.D.E.E. din Alba Iulia, de unde vor pleca spre cartierul Cetate.

Vicepreședintele PLR Alba, Radu Todoran a declarat că la acțiune vor participa și aproximativ 50-100 de membri PLR. Acesta a mulțumit celor care au votat cu Tăriceanu în primul tur și a precizat că organizația va avea structuri în toate localitățile, până la alegerile legislative și locale.

Vicepreședintele PLR, Dan Marcu s-a arătat dezamăgit de prestația lui Iohannis și speră ca după 16 noiembrie, datorită noii construcții politice, liberalii să ajungă din nou la guvernare.

”Acest domn Iohannis i-a păcălit pe Crin și pe Tăriceanu. Mă întreb cum se simt cei mai mari din PNL dacă acest domn Iohannis îi conduce, dacă eu, un neînsemnat liberal nu mă simt bine deloc”, a spus Dan Marcu, joi, în cadrul unei conferințe de presă a PLR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea