Alexandru Rafila susține că urmează o EXPLOZIE de cazuri de îndată ce școala va începe: ‘Unitățile de învățământ trebuie să aibă stocuri de măști’

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Profesorul Alexandru Rafila susține că după ce școlile se vor deschide, numărul cazurilor de infectări cu CoVid-19 va crește și crede că școlile ar trebui să aibă stocuri de măști.

„Dacă un copil o să vină cu o singură mască la școală și o rupe – este o chestiune care se va întâmpla – o rupe, o scoate sau o scapă pe jos, încearcă să o schimbe cu un coleg – sunt copii, noi asta nu înțelegem și trebuie să se manifeste ca atare – nu știu cea mai bună soluție. Probabil că existența unui stoc de măști care să compenseze toate aceste lucruri în școală”, a afirmat, la Digi 24, Rafila.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Profesorul a atras atenția că elevii vor reproduce la școală ceea ce văd acasă acasă, deoarece dacă părinții consideră că folosirea măștii nu este potrivită, copiii vor avea aceeași reticență.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Va crește numărul de cazuri. Pentru copii nu este dramatic, dar numărul de cazuri la nivel național va crește”, a conchis profesorul.

sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419