Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Alexandru Olinovici, medicul veterinar din Cugir, dispărut în ianuarie, găsit spânzurat lângă Vinerea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IPJ Alba a anunțat luni, 25 februarie, faptul că bărbatul de 39 de ani din Cugir, dipărut în 28 ianuarie de la domiciliu, a fost găsit spânzurat  de un copac lângă localitatea Vinerea. 

Este vorba despre medicul veterinar Alexandru Olinovici, declarat dispărut chiar de mama lui în urmă cu  o lună. Cadavrul acestuia a fost găsit spânzurat de cureaua de la pantaloni 

O echipă mixtă, formată din polițiști și procurori efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili modul în care s-a petrecut tragicul eveniment.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Apropiații bănuiesc că problemele financiare au fost cele care l-au determinat pe tânăr să își pună capăt zilelor. Se pare că bărbatul acumulase datorii la furnizorii de la care achiziționa marfa pentru magazinul veterinar. Olinovici a lucrat o perioadă  la farmacia veterinară de pe strada 21 Decembrie 1989, din Cugir, pe care ulterior a cumpărat-o. Se pare însă că afacerea a mers prost, medicul veterinar fiind nevoit să se împrumute la bancă. Ultima data bărbatul fusese vazut in localitatea Vinerea, cand a fost chemat să facă examenul medical al animalelor impuscate la o partida de vanatoare organizată.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 25 februarie, poliţiştii din Cugir au fost sesizaţi cu privire la faptul că în zona numita “Tabaristi” , situată între localităţile Vinerea şi Şibot, într-o zonă cu lăstăriş, a fost găsit un bărbat spânzurat.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat Alexandru O., de 39 de ani, din Cugir, un bărbat care era dispărut de la domiciliu din data de 28.01.2013 şi care era dat în urmărire naţională.

La o verificare sumara a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga spitalului din Cugir unde specialiştii legişti urmează să efectueze necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.”

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia Sezonul turistic s-a deschis oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de astăzi, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, și-au reluat spectacolele. Citește și: Evenimente în 2024, la Alba Iulia: Data la care vor avea loc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea