Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alexandra Paștiu a obținut un nou mandat la șefia Curții de Apel Alba Iulia, după ce a luat 10 pe linie la concurs

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Judecătorul Alexandra Paștiu a obținut al doilea mandat consecutiv la șefia Curții Apel Alba Iulia, după ce a luat 10 pe linie la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), fiind singurul candidat care a obținut această medie, cu toate că nu a avut contracandidat.

Alexandra Pastiu Curtea de Apel Alba02Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat, joi, pentru ziarulunirea.ro că nu știe să existe alt judecător care să fi luat media 10, în țară, după ce a candidat pentru această funcție.

”Din ce m-am uitat pe ultimii ani nu există media 10. Unii mi-au spus că de când e concursul, din 2006, nu a luat nimeni”, a spus Cosmin Muntean.

Concursurile au fost organizate în perioada 9 septembrie – 9 decembrie, iar rezultatele au fost publicate recent.

Alexandra Paștiu a luat nota 10 atât la proiect, cât și la proba scrisă, iar noul ei mandat va începe din 1 ianuarie 2017.

Ea este judecător din 1999 și este președinte al Curții de Apel Alba Iulia din 1 ianuarie 2014, iar anterior a profesat în cadrul Secției penale și pentru cauze cu minori, la această instanță. Pe parcursul carierei, a lucrat la mai multe judecătorii, tribunale și Curți de Apel, în Craiova, Sibiu, Avrig, Aiud, Miercurea Ciuc.

Alexandra Paștiu este din Sibiu și are doi copii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea