Rămâi conectat

Ştirea zilei

ALERTĂ în Alba: Bărbat de 74 de ani din Bistra, căutat de polițiști și familie după ce a DISPĂRUT de acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALERTĂ în Alba: Bărbat de 74 de ani din Bistra, căutat de polițiști și familie după ce a DISPĂRUT de acasă

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din Bistra. Persoanele care pot da informații, care să conducă la identificarea lui, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 12 iunie 2023, în jurul orei 13,30, Postul de Poliție Bistra a fost sesizat de către un bărbat, din Cugir, cu privire la faptul că, la data de 6 iunie 2023, fratele său, IANC REMUS, de 74 de ani, din comuna Bistra, a plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Bărbatul are următoarele semnalmente:
• 170 cm înălțime;
• 80 de kilograme;
• Constituție atletică;

La momentul dispariției purta pălărie de culoare neagră, pulover negru, pantaloni negri și era încălțat cu cizme negre, de cauciuc.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii desfășoară activități de căutare. Persoanele care pot da informații, care să conducă la identificarea lui, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Alba Mall, din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la cinematograful din Alba Mall, din Alba Iulia Teatru la Cinema are plăcerea să anunțe că duminică, 10 decembrie, de la ora 11:30, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, ÎN […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare