Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ALERTĂ ALIMENTARĂ: Un lanț de magazine retrage un sortiment de file de somon! Cu ce bacterie e contaminat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ALERTĂ ALIMENTARĂ: Un lanț de magazine retrage un sortiment de file de somon! Cu ce bacterie e contaminat

Carrefour retrage de pe piață mai multe loturi de file de somon norvegian afumat, fabricate de compania OCEAN FISH, din cauza detectării bacteriei Listeria monocytogenes.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Comunicatul postat pe site-ul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor și a Produselor Veterinare (ANSVSA) informează că OCEAN FISH S.RL. a decis retragerea de la comercializare a următoarelor produse, din cauza prezenței bacteriei Listeria monocytogenes: FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G și FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT, FELIAT 100G.

Carrefour România S.A. a luat măsura de a retrage aceste produse de pe piață și îi îndeamnă pe consumatori să nu le mai consume, ci să le distrugă sau să le returneze la magazinele de la care le-au achiziționat. În plus, Carrefour va rambursa contravaloarea produselor, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au deja consumat aceste produse și care resimt simptome precum febra simplă sau dureri de cap sunt sfătuite să consulte un medic și să raporteze consumul acestor produse. De asemenea, femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută și cei în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome, deoarece acestea pot sugera o infecție cu Listeria monocytogenes, o boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni.

Aceasta nu este prima dată când o astfel de problemă este semnalată în legătură cu produsele OCEAN FISH, un incident similar având loc și la sfârșitul lunii august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea