Rămâi conectat

Curier Județean

Alergătorii din Județul Alba – rezultate notabile la Campionatele Europene de atletism mastrer – Veneția 2019

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, la Veneția – Italia s-au desfășurat întrecerile din cadrul Campionatului european de atletism master în aer liber, eveniment la care au luat parte peste 4000 de sportivi din Europa  (+ Israel), cu vârste cuprinse între 35 și 90 de ani.

Județul Alba a fost reprezentat la prestigioasa întrecere de alergătorii Vasile Hârjoc – legitimate la CSO Cugir, respectiv Aurelian Zegrean legitimate la CSM ,,Mica Romă” Blaj. Deși competiția a fost una de mare anvergură, iar programul a fost destul de dens,  cei doi atleți ai județului Alba au obținut rezultate neașteptat de bune.

Astfel, Vasile Hârjoc (născut în Cut) – categoria de vârstă  + 65 de ani, a concurat la trei probe: La 5000 m plat s-a situat pe locul VI, cu timpul de 19:38:02 (nou record national al României), la proba de 10.000 m plat, a trcut linia de sosire pe locul IV, cu 41: 22 (nou record al României), iar cursa de Semimaraton (21.097 km) a finalizat-o pe locul VI cu timpul de 1:33:55. La această probă, cu echipa Romaniei s-a situat pe locul IV.

La rândul său, Aurelian Zegrean (din Aiud) – categ. de vârstă +40 ani a concurat la două probe: 3000 m obstacole (locul X), la Semimaraton a terminat cursa pe locul XXVIII, iar cu echipa României s-a clasat pe locul VI.

Potrivit atletului veteran Vasile Hârjoc, la București încep joi, 18.09, Jocurile balcanice de pistă, întreceri la care vor fi prezenți mai mulți atleți ai Județului Alba: Ilie Cioca, Emilia Gușat, Dan Stoian, soții Emil și Margareta Suflețel, Daniel Scrob, Gheorghe Hăprean și Vasile Hârjoc. Le dorim și noi mult suces la acest important eveniment sportiv.

   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea