Alergătorii din Județul Alba – rezultate notabile la Campionatele Europene de atletism mastrer – Veneția 2019

Recent, la Veneția – Italia s-au desfășurat întrecerile din cadrul Campionatului european de atletism master în aer liber, eveniment la care au luat parte peste 4000 de sportivi din Europa  (+ Israel), cu vârste cuprinse între 35 și 90 de ani.

ELIT

Județul Alba a fost reprezentat la prestigioasa întrecere de alergătorii Vasile Hârjoc – legitimate la CSO Cugir, respectiv Aurelian Zegrean legitimate la CSM ,,Mica Romă” Blaj. Deși competiția a fost una de mare anvergură, iar programul a fost destul de dens,  cei doi atleți ai județului Alba au obținut rezultate neașteptat de bune.

Astfel, Vasile Hârjoc (născut în Cut) – categoria de vârstă  + 65 de ani, a concurat la trei probe: La 5000 m plat s-a situat pe locul VI, cu timpul de 19:38:02 (nou record national al României), la proba de 10.000 m plat, a trcut linia de sosire pe locul IV, cu 41: 22 (nou record al României), iar cursa de Semimaraton (21.097 km) a finalizat-o pe locul VI cu timpul de 1:33:55. La această probă, cu echipa Romaniei s-a situat pe locul IV.

La rândul său, Aurelian Zegrean (din Aiud) – categ. de vârstă +40 ani a concurat la două probe: 3000 m obstacole (locul X), la Semimaraton a terminat cursa pe locul XXVIII, iar cu echipa României s-a clasat pe locul VI.

Potrivit atletului veteran Vasile Hârjoc, la București încep joi, 18.09, Jocurile balcanice de pistă, întreceri la care vor fi prezenți mai mulți atleți ai Județului Alba: Ilie Cioca, Emilia Gușat, Dan Stoian, soții Emil și Margareta Suflețel, Daniel Scrob, Gheorghe Hăprean și Vasile Hârjoc. Le dorim și noi mult suces la acest important eveniment sportiv.

   (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Pp 18 septembrie 2019 at 22:13

Cu toate astea, o pista de alergare pe care sa nu ne rupem oase nu avem…..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...