Rămâi conectat

Politică Administrație

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 în ALBA: Primarul Mircea Hava a votat pentru FREI

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava28Primarul Mircea Hava a votat astăzi, la ora 10.30, la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, iar la ieșirea din secție a spus că a votat pentru ”frei” (n. red. libertate, în limba germană).

”Am votat pentru noi toți, pentru copiii mei, pentru copiii voștri, pentru Alba Iulia și pentru toată România. Vă spun sincer am votat pentru frei”, a spus Mircea Hava.

Întrebat dacă a votat nemțește, edilul a afirmat: ”Am votat așa cum trebuie votat. Modul de a vota nu poate fi nici nemțește, nici rusește, nici românește, este un mod de a vota”.

Întrebat care a fost primul gând din această dimineață, copreședintele ACL a răspuns: ”Că trebuie să vin la vot. Chiar crezi că dimineața când mă trezesc mă sufocă gândurile politice. Dacă am un gând este legat de oraș (…) M-am gândit să avem succesul pe care îl merităm”, a conchis Mircea Hava.

Primarul a votat la secția nr. 22, la fel ca și colegul său de partid, Ion Dumitrel.

Mircea Hava a venit la vot alături de soție.

[nggallery id=2534]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea