Rămâi conectat

Politică Administrație

ALEGERI LOCALE 2016. Ion Dumitrel: Cum să nu candidez?! Astfel de zvonuri scot oameni care nu sunt capabili de nimic

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a spus vineri, răspunzând unei întrebări, că va candida și la alegerile locale din mai 2016, infirmând zvonurile care anunțau că ar dori să se retragă într-un post de conducere la SC Apa CTTA SA Alba și să nu mai candideze.

vot ion dumitrel001”Cum să nu candidez?! Știți cine scoate povești de acest gen? (n.r. că nu va candida și ar dori să se retragă într-un post de conducere la SC Apa CTTA SA Alba) Aia care nu sunt capabili de nimic. Dacă ies din politică nu mă duc să lucrez la o instituție pe care am coordonat-o în calitate de președinte de Consiliu județean timp de 12 ani. Acei oameni slăbuți, care nu sunt buni de nimic, să nu-și mai facă probleme. În momentul când se va schimba actuala conducere (n.r. de la Apa CTTA) va fi selectată exact cum a fost selectată cea de la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Pe mine nu mă interesează politicienii – nu se aranjează nimic cu Consiliul Județean. Dacă nu rămân la CJ, nu mai fac politică deloc”, a spus Ion Dumitrel la radio Unirea FM.

Potrivit unei legi adoptate de Parlament, în 2016, preşedinţii consiliilor judeţene vor fi aleşi indirect prin vot secret al consilierilor judeţeni, cu majoritate simplă, iar primarii vor fi aleși într-un singur tur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea