Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Alegeri la PDL: FOTO – în așteptarea rezultatelor, câțiva delegați din Alba au încins la Romexpo un ”Filcău”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În așteptarea încheierii votului și anunțării câștigătorului, câțiva delegați din Alba prezenți la Convenția Națională Extraordinară a PDL, au încins un ”Filcău”, transformând un scaun în masă de joc.

Protagoniștii au fost Radu Roșian (fost administrator special de la Fabrica de Arme şi Uzinele Mecanice Cugir), Horea Bărdaș (fost consilier local în Alba Iulia), Alexandru Danciu (fost primar al comunei Vințu de jos) și Ștefan Bardan (fost prefect de Alba). Surprinși chiar de Vasile Blaga, care a trecut să-i salute, aceștia au spus: ”Dădeam în cărți, să vedem cine iese președinte”.

Trebuie să observați că noi suntem niște pacifiști – jucăm cu cărți ungurești!”, a subliniat Alexandru Danciu. În afară de Roșian, care a reacționat într-o manieră cel puțin nepotrivită: ”Vreți să vă spun ce jucăm? Ponta-Prostul!”, ceilalți au tratat ”cu lejeritate” momentul, explicându-le reporterilor care îi filmau, regulile jocului de cărți specific zonei Ardealului.

Printre ”chibiți” s-au aflat democrat-liberali din Alba dar și fostul ministru de interne Traian Igaș.

Alți reprezentanți ai PDL Alba au ales să-și petreacă timpul stând ”la coadă” pentru a se fotografia alături de candidați. Astfel, viceprimarul Sebeșului, Adrian Bogdan, a obținut o poză alături de Vasile Blaga.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Ce tratamente se fac în perioada de înflorire a pomilor fructiferi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce tratamente se fac în perioada de înflorire a pomilor fructiferi Aprilie este de obicei luna în care avem atât perioada de înflorire a pomilor fructiferi, cât și scuturarea acestora. Tratamentele la pomi trebuie atent gândite pentru ca stropirea să se facă în cele mai bune condiții și, astfel, să aibă efect. Cum între înflorire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea