Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Alegeri la Corpul Naţional al Poliţiştilor Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Ieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a avut loc adunarea generală a Organizaţiei Teritoriale a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba, ocazie cu care a fost ales un nou consiliu de conducere. Componenţa acestui consiliu este următoarea: preşedinte: comisar şef de poliţie Ioan Ilie-Ilea, vicepreşedinţi: comisar de poliţie Cristian Mureşan şi subcomisar de poliţie Horea-Mihai Coteţ, secretar: inspector de poliţie Dorel-Marcel Bota, trezorier: agent şef adjunct de poliţie Florin Vasile Diniş. Membri: comisar de poliţie Valentin Radu,  inspector principal de poliţie Isidor Daniel Ciornei, agent şef adjunct de poliţie Dragoş-Lucian Haţegan,  agent principal de poliţie Ovidiu Raţiu. La adunarea generală a participat comisar şef de poliţie Baicu Florea – trezorier general al Corpului Naţional al Poliţiştilor.
„Corpul Naţional al Poliţiştilor reprezintă forma de organizare pe criteriul profesional, autonomă, apolitică şi nonprofit a poliţiştilor. Este o structură creată în scopul promovării intereselor profesionale, sociale, culturale şi sportive, precum şi al apărării drepturilor legitime ale poliţiştilor”, se arată în comunicatul IPJ Alba.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea