Rămâi conectat

Cultură Educație

Alegeri la Consiliul Elevilor de la Liceul Teoretic Teiuș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Liceul Teoretic Teiuş se organizează alegeri pentru funcţia de preşedinte și vicepreședinte al Consiliului Elevilor. Conform regulamentului, atât preşedintele cât și vicepreședintele, este ales pentru un an sau doi, prin vot secret, de elevii liceului. 

”Ȋncepând cu data de 11 octombrie demarează campania care se finalizează ȋn data de 15 octombrie când, la ora 14.00 va avea loc Conferința de presă, ultimul eveniment ȋnaintea votului. Observator pentru validarea voturilor (204 elevi ȋn liceul nostru) este Antonia Groza,  elevă  la Colegiul ˝Titu Maiorescu˝, din Aiud”, precizează reprezentantul liceului.

Pentru funcția de președinte sunt trei candidate: Bianca Popa -clasa a X-a  Real, Alexandra Negru -clasa a IX-a Uman și Georgiana Corfuță –clasa a IX-a Uman. Pentru funcția de vicepreședinte, candidații sunt: Carina Sȋrbu -clasa a X-a  Real și Dragoș Chitulea -clasa a IX-a Uman. Condiţiile de eligibilitate pentru președinte sunt : media generală cel puţin 9,00 , media la purtare 10, recomandarea unui cadru didactic pentru a ocupa această funcţie, o scrisoare de intenţie, un CV, un tabel cu minim 20 de susținători  şi acordul părinţilor. În dosarele depuse se găsesc şi platforma electorală şi  sloganul propriu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea