Alegeri la AOR Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În cadrul ultimei şedinţe, conducerea Filialei Alba a Academiei Olimpice Române a anunţat că este necesară reorganizarea AOR Alba, din cauză că multe dintre persoanele care deţinuseră funcţii în comisiile de specialitate acum se află doar în evidenţe, nemaifiind active. La discuţii au fost prezenţi deputatul Clement Negruţ – directorul AOR Alba, vicepreşedintele Ioan Bâscă, secretarul Vasile Grozav, Dan Susa şi fostul arbitru Lucian Dan, ambii din cadrul DJST Alba, antrenorul Emil Stănilă şi prof. Ioan Ţăran – director adjunct la Liceul Sportiv Alba Iulia.
Şeful AOR Alba, Clement Negruţ, a declarat că trebuie întocmită o listă cu toate persoanele care doresc să activeze şi să se implice cu adevărat în viaţa filialei pentru a fi convocate în vederea organizării alegerilor. Totodată, a dispus întocmirea programului de activitate pe anul 2011 al AOR Alba şi corelarea acestuia cu planul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Alba. Directorul AOR Alba a mai spus, de asemenea, că trebuie aşezate pe o altă bază relaţiile cu conducerea Academiei Olimpice Române, astfel încât activitatea rodnică desfăşurată de filiala pe care o conduce să fie vizibilă şi la nivel central, deoarece AOR Alba este fruntaşă între filialele din ţară. Alegerile vor avea loc în 18 februarie, la ora 10.00, la sediul Instituţiei Prefectului. (R.G.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

costelus2011 28 ianuarie 2011 at 16:26

vedeti ce culoare o sa capete Academia Olimpica dupa alegeri ma gondesc la culoarea verde ca cea portocalie nu mai place conducatorilor

Comentariile sunt oprite