Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Alegeri fără emoții la conducerea AJF Alba! Petropulos, Dăscalescu și Hulea, iarăși fără contracandidați!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, la ora 12.00 a fost termenul limită pentru depunerea candidaturilor la conducerea Asociației Județene de Fotbal Alba și nu vor fi emoții în 18 februarie când la Vila Elisabeta din Alba Iulia se va desfășura Adunarea Generală Ordinară de alegeri a AJF Alba.

Astfel, președintele Cristian Petropulos și cei doi vicepreședinți, Mihai Dăscălescu și Ovidiu Hulea, nu vor avea contracandidați pe funcții, după modelul „Toates vechi şi nouă toate”

Mai precis, pentru actualii membri din Biroul Executiv nu va exista concurență, la fel ca în 2019 când președintele și cei doi vicepreședinți au candidat singuri, la acel eveniment fiind prezent și Răzvan Burleanu – președintele FRF.

În prezent în componența Biroului Executiv sunt Cristian Petropulos – președinte AJF Alba, Ovidiu Hulea și Mihai Dăscălescu – vicepreședinți, Iosif Iancu (reprezentantul Ligii 4, ales în 2019 în detrimentul lui Ioan Demeter), Daniel Popa (reprezentantul Ligii 5), Adrian Bicheși (reprezentantul echipelor de copii și juniori) – care vor fi aleși.

La propunerea președintelui AJF Alba, vor fi aleși în componență – președintele Comisiei Județene a Arbitrilor (actualmente Alexandru Vodă), trezorierul (Maria Ioana Marin), cenzorul (Cosmin Chirilă) și secretarul general (Mihai Țîra).

Pentru Cristian Petropulos ar fi a treia rundă de alegeri în funcția de președinte, după cele din 2015 (după Sorin Corpodean, care își dăduse demisia, al cărui mandat ajunsese la aproximativ 16 ani) și 2019, iar dacă ar fi reales ar depăși un deceniu în fruntea fotbalului amator din județ (2015-2027).

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea