Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulienii îşi iubesc Cetatea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Investiţiile realizate de Primăria Alba Iulia în ultimii ani, prin accesarea fondurilor europene, sunt apreciate la modul sincer de albaiulienii care au văzut că banii sunt investiţi în mod responsabil. Iar albaiulienii care nu s-au despărţit niciodată de Alba Iulia (nu ne referim la cei care au avut salarii de 20.000 de euro pe lună de la stat prin diverse consilii de administraţie) încep să vorbească sincer, fără ocolişuri şi mai ales fără politicianism: „Am o părere deosebit de bună despre Alba Iulia, dar mai ales despre Cetate şi despre tot ceea ce s-a făcut în ultimii ani în Cetate cu traseele pe care ai posibilitatea să mergi, fie ca localnic, fie ca turist. Eu locuiesc în cartierul Cetate şi mă bucur că între blocuri s-a aerisit, s-au degajat acele spaţii, s-au făcut trotuarele, totul arată excelent. Mă bucur că dintre blocuri au dispărut garajele, tomberoanele de gunoi; acum e totul mai vesel şi arată mult mai bine. Fiind pensionar, îmi fac plimbările zilnic prin această zonă, prin toată Cetatea şi sunt la curent cu toate noutăţile şi remarc orice pom care apare şi văd că s-a mai făcut ceva pentru frumuseţea oraşului. Cu toată lumea cu care mă întâlnesc, şi prieteni de aici sau din altă parte vorbesc despre Alba Iulia şi fac o reclamă pozitivă oraşului meu, pentru că mi-e dragă Alba Iulia!”, a declarat ieri, Mihai Şepeţean, cetăţean din Alba Iulia, chiar în faţa Porţii a III-a.
Pe Traseul de Sud al Cetăţii un alt albaiulian se bucura de frumuseţea lucrărilor realizate: „Mă bucur foarte mult să văd că Cetatea aceasta din Alba Iulia arată tot mai bine. Îmi face foarte mare plăcere, mai ales acum când vremea este tot mai caldă şi mai frumoasă, să vin cu nepoţelul cu căruciorul şi să ne plimbăm prin Şanţurile Cetăţii, acolo unde se poate sta pe bănci. Cel mai mult mă bucur că aici avem parte de linişte şi am observat în ultimele două zile tot mai multe flori. Duminica trecută a fost de-a dreptul frumos, chiar dacă a fost plin de oameni. Asta înseamnă că albaiulienii deja au descoperit zona asta frumoasă de aici din Şanţurile Cetăţii”, a declarat ieri Cornelia Dreghici, pensionară din Alba Iulia. Aceştia sunt modelul albaiulienilor care îşi iubesc cu adevărat Cetatea! (R.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: MÂINE încep lucrările de asfaltare pe trei artere foarte circulate din Alba Iulia. Care sunt rutele ocolitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE încep lucrările de asfaltare pe trei artere foarte circulate din Alba Iulia. Care sunt rutele ocolitoare Vineri, 22 februarie, încep lucrările de asfaltare pe străzile Octavian Goga, Decebal și Nicolae Bălcescu din Alba Iulia, traficul rutier urmând să se desfășoare pe rute alternative. Citește și: Achiziția a șase autobuze electrice și stații de încărcare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea