// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Albaiulienii au dat startul proiectului ”Uniți salvăm Stadionul Cetate” – FOTO, VIDEO

Albaiulienii au dat, sâmbătă, startul proiectului ”Uniți salvăm Stadionul Cetate” și au alergat pe pista de atletism în ciuda vremii nefavorabile – o ploaie mohorâtă de toamnă.

stadion-cetate-alba-iulia08Peste 10 albaiulieni, purtând tricouri pe care scria ”Uniți salvăm Stadionul Cetate”, au alergat pe pista de atletism, cu scopul de a trage un semnal de alarmă autorităților să investească în reabilitarea acestui obiectiv.

Stadionul Cetate, simbol al municipiului Alba Iulia, aparține de primărie.

Consilierul local Mircea Trifu, care a inițiat acest eveniment, spune că albaiulienii se întâlnesc în fiecare sâmbătă de la ora 11.00 să alerge simbolic, iar în jurul datei de 1 decembrie va fi un eveniment de amploare.

Un alt tânăr, Bogdan Cristea, participant la mai multe maratoane, a spus că ”mișcarea înseamnă viață”.

Proiectul ”Uniți Salvăm Stadionul Cetate” are ca scop sensibilizarea autorităților în ceea ce privește situația acestui obiectiv.

”Îmi doresc sa construim treptat sâmbătă de sâmbătă un fenomen împreuna cu iubitorii de sport din Alba Iulia, care să se concretizeze într-un eveniment public în jurul datei de 1 decembrie”, precizează Mircea Trifu, pentru ziarulunirea.ro.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la Albaiulienii au dat startul proiectului ”Uniți salvăm Stadionul Cetate” – FOTO, VIDEO

 1. popica 22.10.2016 la 16:49

  Domnul Cristea dumneavoastra ce cautati in poza ati fost sa inotati pe stadion, iar cei cu tricouri albe au un fizic de zici ca au venit de la sala de mese, nu cred ca sa mai fii fost pe stadion.

 2. marius 22.10.2016 la 17:11

  Tot respectul.
  Sper ca o sa reusiti.

 3. cetatean 22.10.2016 la 18:08

  Bravo!!

 4. dolfi 22.10.2016 la 22:39

  9 dintre ei arata a consumatori de orice altceva decat de sport, chestii gen: fastfood, bere…. ceafa de porc… etc.

 5. enot 24.10.2016 la 8:50

  Nu mai scrieti aiureli popica si dolfi…scrieti lucruri serioase care pot trezi factorii responsabili din letargie.Sa repare stadionul care se distruge pe zi ce trece.