Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Albaiulieni înşelaţi de un ţepar care oferea motorină ieftină spre vânzare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din municipiul Roman recidivist în infracţiuni de înşelăciune a fost arestat preventiv de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, fiind principalul suspect de comiterea, a două fapte de înşelăciune, pe raza municipiului Alba Iulia.

Mai exact, M.M., de 33 de ani a dat ţepe unor albaiulieni cărora le-a promis că le vinde motorină la un preţ foarte avantajos. După ce îşi lăsa victimele să aştepte într-un loc să le livreze motorina promisă, şarlatanul mergea cu tupeu acasă la cumpărător şi lua banii de la familie fără ca să mai dea nimic în schimb.

Potrivit IPJ Alba, în urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 1 noiembrie 2011, M.M., de 33 de ani, din municipiul Roman, a acostat un bărbat din Alba Iulia căruia i-a oferit motorină la un preţ mic. Profitând de neatenţia acestuia şi de naivitatea sa l-a înşelat cu suma de 1.000 de lei.

Un alt caz cu acelaşi autor şi acelaşi mod de operare s-a petrecut în 4 aprilie 2012, când moldoveanul l-a înşelat pe un alt cetăţean din Alba Iulia, cu suma de 1.400 de lei.

În prezent M.M., se află în stare de arest preventiv, fiind cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin pentru tâlhărie şi înşelăciune, fapte comise pe raza judeţului Mureş. Cele două dosare privind înşelăciunile comise pe raza municipiului Alba Iulia au fost declinate în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea