Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Albaiulianul Silvan Stâncel, premiat pentru cartea Incredibil.Iubesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 17 decembrie 2016, Filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România și revista de cultură „Discobolul” au decernat premiile pentru cele mai bune cărți ale anului 2015.

AUDIO: ”Doar tu”, noul single al artistului albaiulian Silvan Stâncel. ”Cred că multă lume se va regăsi în acest cântec”Premiul revistei Discobolul și al Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România pentru debut în volum i-a fost acordat lui Silvan Stâncel pentru cartea Incredibil.Iubesc.

„Este un premiu onorant și neașteptat pentru mine… Mulțumesc revistei „Discobolul” și Filialei Alba Hunedoara a Uniunii Scriitorilor pentru acordarea acestei distincţii ! Volumul Incredibil.Iubesc a avut de la apariție și până acum un parcurs neașteptat de bun. Cartea este deja tradusă și lansată pe piață în limba română și spaniolă, fiind totodată tradusă în manuscris în limbile engleză și germană. Primul tiraj este aproape epuizat în urma vânzării iar invitațiile de a o lansa în țară și în străinătate mi-au întrecut așteptările. Ba mai mult, după texte din Incredibil.Iubesc s-a montat în luna martie a acestui an un spectacol de muzică flamenco în Franța, la Avignon, în cadrul Festivalului de Muzică Andaluză. Doresc să mulțumesc LIBRIS EDITORIAL Brașov, în special domnului Virgil Oniță și doamnei Dana Anghelescu, pentru sprijinul oferit în apariția cărții INCREDIBIL.IUBESC și nu în ultimul rând cititorilor ! Sărbători Fericite !”, a spus Silvan Stâncel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea