Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Fabian Himcinschi a semnat cu Dinamo Bucureşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul albaiulian Fabian Himcinschi a semnat un contract cu prim-divizonara Dinamo Bucureşti, pentru un sezon, până în vara anului 2016. Fabian Himcinschi Dinamo1Astfel, dacă situaţia altui ex-unirist, Gicu Grozav este neclară, din pricina contractului cu Terek Groznîi, în privinţa continuării în „alb-roşu” (Gicu a înscris 4 goluri în acest sezon în care a fost împrumutat), un alt jucător lansat în fotbal pe „Cetate” are şansa să evolueze în echipa „câinilor”.

*Fabian Himcinschi: „Mi s-a dat o şansă foarte importantă”

Cred că era şi momentul meu, nu pot fi decât bucuros şi mult mai încrezător în ceea ce priveste viitorul meu. Mi s-a dat o şansa foarte importantă. Multumesc lui Dumnezeu şi oamenilor care au avut încredere în mine şi în momentele mai grele ale carierei„, a declarat fotbalistul care în 2011 a fost inclus de UEFA în „unsprezecele” ideal al turneului final european.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost testat timp de o săptămână de antrenorul Mircea Rednic, care şi-a dat acceptul pentru înregimentarea fottbalistului ce s-a remarcat în 2011, la Campionatul European Under 17.

În 2010, acesta a debutat în Liga 1 cu Unirea Alba Iulia iar în vara următoare s-a transferat în Italia, la Empoli în Serie B. Revenit în ţară la ACS Poli Timişoara, fiul antrenorului Adorian Himcinschi (actualmente la Performanţa Ighiu) a mai trecut în acest sezon pe la FC Caransebeş şi CSM Rm. Vâlcea.

În „Groapă” mai activează alţi doi tineri jucători albaiulieni, portarul Vlad Ignat şi fundaşul Ionuţ Stan (aflaţi în circuitul echipei secunde).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea