Rămâi conectat

Politică Administrație

Albaiulianul Andrei Nana organizează competiții de atletism în Florida

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Nana 1Un albaiulian stabilit în Florida, Andrei Nana, împreună cu soția lui Claire Nana sunt fondatorii unei fundații de ultra-atletism, International 100+ UltraRunning Foundation, Inc., care organizează în luna noiembrie un ”festival de atletism” cu competiții de 3 ore, 6 ore, 12 ore, 24 ore si 6 zile.

Festivalul Icarus Florida UltraFest numit după personajul mitologic Icarus este văzut pe plan internațional ca o competiție de elita. Înțelegând problema atleților ramași fără un campionat mondial, organizatorul Andrei Nana a decis să ofere o competiție la nivel internațional la toți atleții membri ai echipelor naționale dacă vor dori să participe în Florida.

Organizatorul ne spune că deja a fost contactat de membri ai echipelor naționale ale Serbiei, Ungariei din estul Europei interesați să participe. Competiția este pe un teren plat, de 1 kilometru lungime, 70% acoperit de umbră, iar temperaturile vor fi de aproximativ 19 grade Celsius noaptea si 28, ziua.

Andrei Nana este un atlet cu succese mari in competițiile mondiale cum ar fi UltraBalatonul în Ungaria, Spartathlonul în Grecia sau UltraMilano-Sanremo în Italia. El ne-a informat că cel puțin un alt roman este interesat să participe la Icarus Florida UltraFest și așteaptă cu nerăbdare să ajute la dezvoltarea mondială a acestui sport de elită, chiae mai mult acum, în urma anulari campionatelor mondiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea