Rămâi conectat

Curier Județean

Albaiulianul Alexandru Giurgiu vine ca adversar pe „Cetate”! *Unirea Alba Iulia n-a mai câştigat de 4 runde

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cedat în luna februarie contra sumei de 25.000 de euro echipei Gaz Metan Severin, fundaşul stânga albaiulian Alexandru Giurgiu va juca pentru prima dată împotriva echipei care l-a lansat în fotbalul mare. „Firesc că vreau să învingem la Alba Iulia pentru a nu ne îndepărta de ultima treaptă a podiumului. Unirea este echipa sufletului meu, dar mi-am dorit să plec la o altă formaţie cu obiective de performanţă„, a spus apărătorul albaiulian ce va împlini 20 de ani în septembrie.

*Unicele sale goluri înscrise pe arena albaiuliană!

Component al lotului naţional Under 19, Alex Giurgiu a înscris singurele sale goluri ca şi senior tocmai pe arena albaiuliană, unde a început să desluşească tainele fotbalului. Trei reuşite consemnate în ediţia trecută de campionat, în meciurile cu CS Mioveni (1-0), FC Argeş (1-2) şi Petrolul Ploieşti (3-0). „Îmi pare rău de grupul de prieteni pe care l-am lăsat la Alba Iulia, Schuller, Bumbac, Pleniceanu, Bucurică, Pascal, Silviu Mureşan şi alţii. Vorbim destul de des la telefon„, a spus jucătorul de bandă stângă, ce l-a înlocuit în sezonul anterior pe Bucurică (foarte posibil să revină sâmbătă în garnitura lui Gherman).
Fără îndoială că este un meci special pentru mine, poate cel important ca şi încărcătură din carieră, până în prezent„, a afirmat Giurgiu, ce a bifat 12 prezenţe în tur în „alb-negru”.
Va fi, cu siguranţă, un sentiment aparte în acest joc, acasă, în oraşul natal. Sunt pentru prima dată adversar al Unirii şi tocmai pe stadionul «Cetate». Acolo am crescut, am învăţat fotbalul, sper să nu încurc vestiarele, mai ales că sunt obişnuit cu cel al gazdelor„, a conchis Giurgiu. Din distribuţia oltenilor mai face parte un alt ex-unirist, Adrian Olah. Unirea nu poate conta pe Pascal şi S. Mureşan – suspendaţi, amfitrionii având un colaps al rezultatelor, fără victorie de 4 etape, răstimp în care au acumulat numai două remize.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea