Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulianca găsită ieri fără viață în apartamentul său era voluntar la Spațiile RYMA. Mesaj din partea Asociației

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația RYMA: “Un suflet bun a plecat dintre noi

Dana Petrutiu (foto), voluntara care supraveghea copiii la locul de joaca „Aventura din Cetate” din Spatiile RYMA a trecut in nefiinta zilele trecute, in conditii inca neelucidate. Se pare ca boala ( o raceala agravata) i-a secerat trupul ei firav – avea sub 40 de kg- si nu a mai apucat sa ceara ajutor prin telefon prietenilor.

Dana era o fire vesela si nu isi arata  varsta, comportandu-se cu toti  copiii ca o adolescenta plina de energie. In cele peste 2 luni cat a facut voluntariat la locul de joaca a ajuns sa fie indragita de mai toti copiii care veneau la joaca, distrandu-i si dandu-i pe tiroliana pe care ea insasi a probat-o la inaugurare. La randul ei ii cunostea si ii indragea pe toti , era foarte fericita cu munca in mijlocul copiilor si iubea efectiv spatiile RYMA, marturisind ca se simte aici „ca acasa”.

La toate evenimentele organizate de Asociatia RYMA a participat ca voluntara incepand din luna iunie si era genul de om care se straduia sa fie de cat mai mare ajutor, nu se dadea in laturi de la nici un fel de munca, desi  avea un corp micut, ca de copil. Moartea  ei ne-a socat si ne-a intristat pe toti, era prea tanara si prea vesela ca sa merite asa ceva. Este o mare pierdere pentru colectivul de la RYMA si ii vom pastra amintirea vie cu tot respectul si dragostea pe care o merita. Toti cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu pot sa o faca sambata de la ora 14:30 la inmormantare la cimitirul Maieri din Alba Iulia.

Odihneste-te in tihna, draga prietena!”

Cristina Anghel, Presedinta Asociatiei RYMA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea