Albaiulian lovit și amenințat cu un cuţit, pe stradă – Agresorul a fost reținut de polițiști

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din municipiu, ce ar fi provocat un scandal şi l-ar fi ameninţat şi agresat pe un concetăţean. Va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 5 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, ce este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de lovire, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 22 februarie – 5 martie a.c., l-ar fi ameninţat şi agresat, de mai multe ori, pe un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, iar în dimineaţa zilei de 5 martie a.c., în timp ce se afla pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia, l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele şi ar fi încercat să îl lovească şi cu un cuţit.

Poliţiştii l-au reţinut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 6 martie, îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...