Albaiulian cercetat pentru că a furat un card bancar de pe care a sustras 3000 de lei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În noaptea de 17 / 18.05.2013, ora 02.55,  Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112, de către un bărbat din Alba Iulia, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi nopţi a fost informat despre faptul că din contul bancar personal i-a fost retrasă suma de 3.000 lei. Ulterior, acesta a sesizat şi dispariţia cardului bancar, de pe care a fost retrasa suma de bani respectivă.

În urma verificărilor efectuate, patrula de siguranţă publică l-a identificat pe D.L., din municipiul reşedinţă de judeţ, asupra căruia a fost găsit cardul bancar sustras, în timp ce se afla împreună cu partea vătămată la o petrecere în incinta unui local public.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Suspectul a declarat că a retras din contul bancar suma de 3.000 lei, fără acordul părţii vătămate, deoarece cunoştea codul PIN ca urmare a unor tranzacţii anterioare efectuate cu acordul parţii vătămate. Suma de bani a fost ulterior cheltuită  la jocurile de noroc.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat”  şi „ efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos”.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

1 comentariu

Take 18 mai 2013 at 12:08

Oare „partea vatamata” si-a dat PINul si in declaratia de la politie?

Comentariile sunt oprite