Rămâi conectat

Curier Județean

Albaiulian cercetat pentru că a furat un card bancar de pe care a sustras 3000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În noaptea de 17 / 18.05.2013, ora 02.55,  Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112, de către un bărbat din Alba Iulia, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi nopţi a fost informat despre faptul că din contul bancar personal i-a fost retrasă suma de 3.000 lei. Ulterior, acesta a sesizat şi dispariţia cardului bancar, de pe care a fost retrasa suma de bani respectivă.

În urma verificărilor efectuate, patrula de siguranţă publică l-a identificat pe D.L., din municipiul reşedinţă de judeţ, asupra căruia a fost găsit cardul bancar sustras, în timp ce se afla împreună cu partea vătămată la o petrecere în incinta unui local public.

Suspectul a declarat că a retras din contul bancar suma de 3.000 lei, fără acordul părţii vătămate, deoarece cunoştea codul PIN ca urmare a unor tranzacţii anterioare efectuate cu acordul parţii vătămate. Suma de bani a fost ulterior cheltuită  la jocurile de noroc.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat”  şi „ efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea