Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Alba, victorie, semifinale!!! *Astăzi, ora 18.00, CSU Alba Iulia – Sepsi Sf. Gheorghe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia poate scrie o nouă performanţă a sportului albaiulian dacă învinge astăzi, de la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” pe Sepsi Sf. Gheorghe, în al doilea joc direct din play-off-ul Ligii Naţionale de baschet feminin. După ce a jucat finala Cupei României, trupa merituosului antrenos sârb Miroslav Popov este la o victorie de îndeplinirea unui vis – accederea între primele 4 formaţii din ţară, în semifinale, unde va întâlni, dacă se va califica, echipa campioană CSM Târgovişte. Studentele din Cetatea Marii Uniri au multe argumente „pro”, plecând de la forma excelentă manifestată în ultimele jocuri şi moralul superior adversarelor şi până la recentele două dueluri directe cu Sepsi, tranşate net, atât în Final Four-ul Cupei României (83-63), cât mai ales sâmbătă, la Sf. Gheorghe, într-o atmosferă ostilă (76-49). „Ştim că suntem în faţa unui meci ce înseamnă enorm pentru club, pentru oraş, pentru noi ca şi echipă. În acelaşi timp, nu ne permitem să abordăm relaxaţi confruntarea devenită decisivă pentru un adversar puternic, ce-şi joacă ultima carte”, a declarat antrenorul Miroslav Popov.

*Cu „tricolorul” la meci!

Suporterii albaiulieni sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la acest duel ce se anunţă incendiar pentru a-şi susţine favoritele în efectuarea pasului spre semifinală, dar în acelaşi timp „înarmaţi” cu însemne tricolore. „Trebuie să fim foarte atenţi, să nu ne culcăm pe o ureche, întrucât Sepsi îşi joacă ultima şansă şi se va agăţa cu disperare de acest meci. Sunt convins însă că fetele vor găsi motivaţia necesară, iar antrenorul Miroslav Popov soluţiile tactice, pentru ca la finele partidei să ne putem bucura, acasă, alături de suporteri, de încă o performanţă istorică”, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia. În acest sezon, cele două combatante s-au aflat faţă-n faţă în 4 rânduri, duelându-se în principal pentru poziţia a 4-a din ierarhie, jocuri din care Sepsi a câştigat numai unul, în 13 martie, la Sf. Gheorghe, graţie unui prim sfert năucitor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea