Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Alba: Şah la Poliţie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihnea Costachi a câştigat  toate cele 8 partide jucate simultan cu poliţiştii

Azi, 15 decembrie 2011, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-a desfăşurat un simultan de şah organizat de asociaţiile profesionale constituite pe lângă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba ( Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea I Alba, Corpul Naţional al Poliţiştilor, – Secţia Alba, Apulum Pol şi Asociaţia Sportivă Dinamo Alba ) la care au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, membri ai asociaţiilor şi la care a fost invitat Mihnea Costachi, de 12 ani, din Alba Iulia, multiplu campion la şah, fiul unui coleg de la Brigada de Combatere  Criminalităţii Organizate Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Campionul de 12 ani, Mihnea Costachi a transmis prin intermediul www.ziarulunirea.ro  concluzia la care a ajuns în urma experienţei lui de viaţă şi totodată un mesaj pentru toţi copiii: “Să nu se uite prea mult la TV sau să stea toată ziua pe calculator să-şi piardă vremea. Şi dacă tot îşi petrec cu plăcere mult timp la computer, să găsescă şi o utilitate în asta. Să facă un curs de informatică de exemplu sau ştiu eu,  să încerce să creeze chiar ei jocuri.” Costachi senior a completat: “Pentru ai ajuta pe copii să-şi găsească talentul, un rol foarte important îl au părinţii, care trebuie să-i susţină, să-i încurajeze. Doar aşa ei vor putea să-şi atingă potenţialul maxim.”

Mihnea Costachi, membru al lotului naţional de şah, este deţinătorul unui palmares impresionant, de 4 ori campion naţional, campion european, vicecampion balcanic precum şi deţinător a numeroase alte premii.

Azi dimineaţă în mai puţin de 30 de minute Mihnea Costachi a câştigat  toate cele 8 partide jucate simultan cu poliţiştii.

Bogdan PRESECAN

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sfânta Lumină va fi adusă sâmbătă de la Ierusalim. Când va ajunge la Alba Iulia?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sfânta Lumină va fi adusă sâmbătă de la Ierusalim. Când va ajunge la Alba Iulia? Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, în seara zilei de sâmbătă, și va fi oferită delegaților eparhiilor prezenți la Aeroportul Otopeni, anunță Patriarhia Română. Sfânta Lumină va fi primită la Catedrala Patriarhală la ora 19.00, potrivit mediafax. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea