Rămâi conectat

Politică Administrație

Alba poate avea un reprezentant PDL care să candideze la alegerile europarlamentare. Primarul Hava s-a gândit la cineva

Dragoş Suciu

Publicat

în

Prezent la alegerea noii conduceri a PDL Alba, preşedintele organizaţiei Vasile Blaga a declarat că la alegerile europarlamentare partidul pe care îl conduce va avea oameni bine pregătiţi şi oameni cu experienţă. În acest sens este posibil ca judeţul Alba să aibă un candidat. Primarul Mircea Hava a recunoscut că s-a gândit la cineva, dar nu va oferii detalii până nu este totul „bătut în cuie”.

Vasile Blaga: Reprezentantul din Alba va trebui să aibă grijă de toată Regiunea Centru

„Vom merge în ordinea performanţei pe regiuni. Regiunea Centru este una dintre cele trei si o văd în primele locuri. Sperăm să depăşim 20% şi asta înseamnă 7-8 locuri. Indiscutabil Alba se va regăsi pe primul loc din cele 6 judeţe ale regiunii. Astfel reprezentantul din Alba va trebui să aibă grijă de toată Regiunea Centru”, a declarat preşedintele Vasile Blaga.

Monica Macovei declarată cel mai bun parlamentar în 2012

Europarlamentarul Monica Macovei îndeamnă lumea să meargă la vot la alegerile europarlamentare pentru că sunt la fel de importante ca şi cele parlamentare. „Vrem să îndemnăm oamenii să meargă la vot, noi facem legi pentru România. Ca şi un exemplu, oamenii se pot trata în străinătate dacă nu sunt mulţumiţi de serviciile de aici. Contează tot ceea ce se întâmplă în Parlamentul european”, a spus Monica Macovei.

Primarul Mircea Hava s-a gândit la un eventual reprezentant

„Sunt 6 judeţe în Regiunea Centru, trebuie să ducem acolo un om bun. Când o să fie bătut în cuie atunci veţi afla. Lucrurile astea trebuie discutate. Este greu să spui X şi pe urma să fie Y, noi luam o decizie împreuna”, a spus edilul municipiului reşedinţă de judeţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea