Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Iulia SCAPĂ de CARANTINĂ astăzi și mâine. Prefectul Nicolae Albu ,,Când vom avea de la DSP un risc major, atunci o vom lua în calcul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 26.02.2021, prefectul Nicolae Albu a confirmat că, momentan, nu se va impune măsura carantinării în municipiul Alba Iulia.

Întrebat dacă există riscul ca Alba Iulia să intre din nou în carantină, ca urmare a implementării unei noi metodologii (în care sunt luate în calcul și focarele de infecție cu COVID-19), acesta a spus că nu există acest risc, ,,cel puțin astăzi și mâine’’, întrucât nu există o analiza a DSP-ului de propunere a carantinării.

Acesta a mai menționat că atunci când se discută despre carantinare se iau în calcul și focarele, însă dacă se constată ca acele focare nu afectează localitatea ( așa cum este cazul Colegiului Militar ,,Mihai Viteazul’’, unde există un circuit închis) nu se dispune carantinarea, chiar daca numărul de cazuri din acele focare crește incidența. ,, Când vom avea de la DSP un risc major, atunci o vom lua în calcul. Deci nu se discută astăzi sau mâine despre carantinarea orașului Alba Iulia.’’


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea